сряда, 25 май 2016 г.

Ucuz Oto Kiralama - Nasıl? Alfa Grubu 11 fiyatlar düşük bütçeli ve ucuz araba kiralama orta kademe ve lüks arabalar sunmaktadır.
 Çoğumuz sadece bir kez ya da yılda iki kez izin verilir. Ve arkasından arka arkaya kaçan yurttaşlarının kalabalık sıkıcı, rehber-tercüman ve gürültülü-go-tüm meraklı ve otobüs gibi önemli görmek umuduyla, şirket işe yaramaz harcanan günlerin biz acı saldırgan değil ki harcamak zorunda o gitmiş değil. kendi araba yurt dışında ya da Bulgaristan'da kullanılabilirliği inanılmaz yolculuk pratik ve esnek bir yoludur. Bir şirkette seyahat ederken de toplu taşıma daha ucuz bir çözümdür.
Bu makalede, mekanizma ve bu kararın amortisman için bazı ipuçları söyleyecektir, ucuz araç kiralama kiralama deneyimlerini paylaşacak. sonunda o inanılmaz basit olmasına rağmen ilk kez bir araba kiralama rezervasyon önce birkaç ipucu, anlaşılmaz bir kaç kez karşılaşacak!
Hangi arama seçeneklerini başlatmak için?
Ne kira değerini belirler?
Navigasyon / GPS
alıcı ve araba dönen ne yapmalı
Nerede bir araba kiralamak için değil?

Bulgaristan'da Araç Kiralama:
vvv.rentauto.bg
bütün havaalanları, şehirler, yaz ve kış tatil - Alfa Grubu ülke genelinde uygun ve kolay erişilebilir yerlerde bulunan ofisleri olan Bulgaristan'da önde gelen otomobil kiralama, biridir. . % 90 üzerinde - Şirketin filosu, yeni ve değişik araçlar ve hizmetler pozitif daha vardır kullanmak Bulgar ve yabancı müşterilerin görüşleri oluşur. Alfa Grubu sunmaktadır:
Transferler - turizm veya iş gruplarının Bulgaristan ve Avrupa'daki herhangi bir noktaya bireysel gezginler için.
Yol yardımı.
Kira süresi
gün daha alt aracın değeri
Örneğin, yedi gün boyunca kiralık araba kiralama, genellikle 5 gün değerine eşit olduğunu fark etmiş
 şehir ofis ve havaalanı kiralık farklıdır.
Her zaman farklı yerlerde kontrol edin. Avrupa'da benim deneyim havaalanında alınan kira otomobillerin değeri her zaman daha pahalıdır.
 Sürücü ve sürüş tecrübesi Yaş
Sen, birçok varyasyonu araba kiralama sağlayan şirketlerin kurallarını okumak emin olabilirsiniz.
Şirketler araç kiralama kendi takdirine bağlı olarak kendi araç sürücüsünün asgari yaş. daha pahalı araba kiralama yüksek, minimum yaş ve sürücünün deneyimi: Burada henüz genel kurallar vardır. Örneğin bazı kompakt otomobil kiralama 1 yıla kadar sürüş bir sürücü deneyimi daha eski 18 yıl talep edebilirsiniz. yüksek sınıf araç kiralama sürücüleri 25 ve üzeri için kullanılabilir.
 Çoğu araç kiralama Önemli kavramlar ve sigorta şartları
Sigorta şartları kiralık araba kiralama için sözleşmede kullanılan
Analog "KASKO" (Hasar feragat, çarpışma hasar feragat (CDW), kayıp hasar feragat (LDW) -. Hasar Sorumlulukların Sınırı CDW sigorta değildir ve araç hasar için mali sorumluluk azaltmak kesintisi durumunda. senin araba kiralama kiracı sorumluluğu sözleşmede belirtilen sabit bir miktar (muafiyetler) aşmaz.
Hırsızlık Sigortası (TP) - tüm araç kiralama hırsızlık için Sorumluluk Sınırlaması.
Ferdi Kaza Sigortası - Kaza hasar tazminat. Analog sağlık sigortası, ancak arabada araba ya da iniş / biniş olan kişilerde meydana gelen durumlar için de geçerlidir.
Sixt CDW örneği indirilemeyen € 800 Buna göre 350 € ya da 0, günün seçeneklerin değerini artırmak olabilir için
İyi haber kiralık araba Alfa Grubu, tüm bu anlaşılmaz ücretleri ve sigorta fiyata dahil olmasıdır !!!
 Bizim fiyata gerçek arabalar nihai ve sınırlı kilometre budur !!!
 Ek seçenekler bir araba kiralama işe ne zaman

ek sürücü
Her seçtiğiniz şirketin araç kiralama bağlıdır. Bazen bu seçenek ücretsiz, ancak genellikle günde 5-15 milyon avroya mal. biz resmen şekil tavsiye ikinci bir sürücü kullanmayı planlıyorsanız bir sigorta durumunda oluşması üzerine, özellikle ciddi argüman olabilir çünkü.
 Yine Alfa Grubu ile iyi bir haber üç sürücü serbest hakkına sahip!
GPS navigasyon Benim tavsiyem:
arabada mobil Wifi 3G hotspot kullanın. 3G internet kartı (genellikle 10-15 Gb) satın alma, ülkede gelmesi ve tüm yolculuk için interneti var. Onun pahalı ya da ucuz araba HER YERDE kiralama sürerken Yani Google Maps, Google Rehber, Panoramio, vb kullanabilirsiniz Cihazınız / lanshet / iPad ve artık istasyonlarında "ücretsiz wifi" bağlıdır.
kiralık araba kiralama şirketin yakıt politikasının yöneticisi sorgulamak için emin olun:
Ben kiralık araba kiralama karşılaştığım seçenekleri:
 deposu dolu bir araba araba almak ve deposu dolu geri dönmek
Eğer tam tersi daha sonra yardımcısı kötü yakıt veya dizel yerine benzin dökmek ya da olabilir Bulgaristan'da ve sadece çünkü zarar pahasına olan notu tutmak olmasaydı, her zaman, dönmeden önce, özellikle son benzin istasyonları, gelen makbuzlarını kaydetmek.
Geçerli kamera / telefonda tarih / saati değiştirin ve tüm tarafların + fotoğraf kilometre iletiminden önce / aldıktan sonra araba kiralama vur. Eğer tampondaki yöneticisine cesur dönüşü küçük bir çizik görmek ve arabanın düzeninin kira bu söz isteyin bile.
Floresan yelek Rezervasyon durumuna, acil frenleme, kitaplar, el kitapları, vb bir işareti
olmayan çalışma saatleri içinde İade / alma araç kiralama:
arabanın istihdam kararlaştırıldığı gibi.
Alfa Grubu'nun ekibi sorular kalır ve bizim tavsiye web sitemizi ziyaret daha fazla bilgi için, yurt dışında Bulgaristan'da rent a car ve


www.rentauto.bg, +359876831441
RENT A CAR, SOFYA, BULGARİSTAN
Zapaden Park Bl.33A ofisi 5









Няма коментари:

Публикуване на коментар