четвъртък, 25 август 2016 г.

КОЛА С ШОФЬОР

Tрансфери
 Може да осъществим пътуване- трансфер  до всяка точка на Европа  и България с микробуси под наем, леки автомобили под наем и лимузини с шофьор, с професионални шофьори, с нови автомобили, джипове, мини ванове и бусове.
Организираме индивидуални транспортни услуги и трансфери от летище София, трансфери от летище Пловдив, трансфери Централна гара и Централна автогара, както и всички хотели и курорти в България. Нашите професионални шофьори ще Ви посрещнат, ще се погрижат за Вашия багаж, а Вие ще пътувате комфортно и безопасно.
Можете да разгледате цените на трансферите до основни дестинации в приложената таблицата. Цени за всички дестинации и трансфери, които не са описани, можете да получите, като просто ни изпратите запитване, чрез приложената по-долу форма или направете запитване на тел. 0888357657.
Чрез туристическата ни агенция при по-дълги пътувания ще направим най-добър маршрут и резервации за най-изгодните хотели в България и чужбина.

Имаме цени за трансфери, но можем да направим индивидуална цена според вашите нужди и възможности. 0888 357 657

 Шофьор под наем   Всеки автомобил може да бъде предоставен с шофьор след поискване от ваша страна. Таксата за допълнителен шофьор за ползване на територията на страната е 25 Евро на ден и 30 Евро на ден за ползване зад граница за 8 часов работен ден. Над тези часове се начислява такса от 10 Евро за всеки следващ час.
Няма коментари:

Публикуване на коментар