вторник, 24 май 2016 г.

ARAÇ KİRALAMA / RENT-A-CAR
Alfa Grubu Sofya'da araç kiralama sunan 20 yıllık deneyime sahiptir. Biz Sofya merkezli değil, aynı zamanda Plovdiv, Burgas, Varna araç kiralama sunuyoruz. Müşterilerimize ve onların ihtiyaçlarına dürüst ve duyarlı olmaya çalışın. Biz 40 araç kiralama üzerinde kira farklı sınıflarda otomobil ve teknik filosu korumuştur. Bağlı onlar arabanın kira fiyatını saptamak.
Araç Sofya'da kiralama - ama ne?

Birçok faktör, araç kiralama doğru bir seçim belirler: Eğer araba, sen kaç yolcu ve ne Bagaj kullanmak ne bağlı olarak, hızları (ne mekanik veya otomatik) sürüş için kullanılır. düzgün ihtiyaçlarını değerlendirmek eğer - seçim kolay olacak!
Biz mevcut - sorularınıza cevap verecektir!
Bulgaristan'da seyahat için ve yurt dışında bir sürücü olmadan bir araba kiralayın.

Biz güvenli ve rahat bir otomobil var:
Aile Kiralık Araba - 5/7/9 yerel, otomatik, dizel, sedan, vagon dizel, gaz ve benzin

- Otomobillerin Bu tip uzun yolculuklarda Bulgaristan'da ve yurtdışında için uygundur. gerekli tüm tesisleri ve güvenlik sistemleri ve geniş bagaj ile donatılmıştır. uzun bir yolculuk bizim arabalar yaz aylarında yeni bir macera olacak, sizi etkilemez. Sen 7 van 9 kişilik bir mini van veya kira veya yolcu minibüsü alabilir.
Kiralık Van - 5 veya 7 koltuk, otomatik, dizel BMW, Mertseds, Range Rover ve Hyundai 4x4 markalar.

- Otomatik şanzıman (otomatik) ile high-end ekipman ile Tüm kiralık minibüsler. Şiddetli kış hava ve diğer aylarda serin ve güvenli bir seyahat için uygundur.
Mini van kiralama - 5 veya 7 koltuk, otomatik, dizel

- Eğer daha fazla olması ve bunun yanı sıra konforlu bir sürüş gerekiyorsa, minivan kiralama doğru seçimdir. Eğer 5-7 yerel minibüs veya 9 kişilik bisiklet arasında bir seçim yapmak nasıl bağlı.
Daha fazla bilgi için web sitemizi ziyaret edebilir veya size kaliteli bir araba kiralama fiyat için iyi bir fiyata beklediğinizden daha fazla olsun emin olun diyoruz.

www.rentauto.bg, +359876831441
RENT A CAR, SOFYA, BULGARİSTAN
Zapaden Park Bl.33A ofisi 5

Bir araba, Araba kiralama, araç kiralama, araç kiralama, araç kiralama, araç kiralama, araba kiralama fiyatları, ucuz araba kiralama, lüks araç kiralama, jeep kiralama, jeep kiralama, 4x4 kiralama Kiralama , minivan kiralama, Sofya, araç kiralama Sofya havaalanı, lüks araç kiralama Sofya, araç kiralama Sofya düşük fiyatlar, ucuz olarak kiralama Sofya araç bir minivan, minibüs kiralama, otobüs kiralama, Araba kiralama, kira Sofya, Sofya minibüsler kiralama araç kiralama, 4x4 kiralama Sofya, Sofya minivanlar kiralama, minibüs kiralama Sofya havaalanı. Bir araba, Rent-A-Car, Otomobil Kiralama rent a car Sofya rent a car rent, Araba kiralama, Araba kiralama, Rent-a-car Sofya, araba kiralama Sofya, araba Sofya kiralama, araba Sofya havaalanı Bulgaristan kira, Bulgaristan araba kiralama, benim araba kiralayın.

Няма коментари:

Публикуване на коментар