вторник, 29 декември 2015 г.

Бус 8+1 под наем от 48€ на ден с гарантирано качество на добра цена от Алфа груп фирма за колли и бус под наем в София . Предлагаме бусове под наем 8+1 за страната и чужбина със и без шофьор. При нас ще намерите богата гама ванове под наем на ниска цена. Всичките ни микробуси под наем са обурудвани със всички необходими документи за пътуване в България и чужбина снимките на сайта са на реалните ни бусове цените са без скрити такси и с включен ДДС ,в рамките на България са с не ограничен километраж и всички застраховки в цената за дневен наме , предлагаме 9 местни бусове от марките Форд , Рено ,Опел и Нисан.
Ние сме напълно отдадени на това да осигурим индивидуално обслужване и удовлетворение на всички наши клиенти
- Ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви запазим като наш постоянен клиент и винаги Вие да получавате повече от това, което очаквате..
+359876831441 , София -1373 ,Западен Парк ул.Сава Михайлов бл.33А офис 5 очакваме ви.






Bus 8+1 pod naem ot 48€ na den s garantirano kachestvo na dobra tsena ot Alfa grup firma za kolli i bus pod naem v Sofiya . Predlagame busove pod naem 8+1 za stranata i chuzhbina sŭs i bez shof’or. Pri nas shte namerite bogata gama vanove pod naem na niska tsena. Vsichkite ni mikrobusi pod naem sa oburudvani sŭs vsichki neobkhodimi dokumenti za pŭtuvane v Bŭlgariya i chuzhbina snimkite na saĭta sa na realnite ni busove tsenite sa bez skriti taksi i s vklyuchen DDS ,v ramkite na Bŭlgariya sa s ne ogranichen kilometrazh i vsichki zastrakhovki v tsenata za dneven name , predlagame 9 mestni busove ot markite Ford , Reno ,Opel i Nisan.
Nie sme napŭlno otdadeni na tova da osigurim individualno obsluzhvane i udovletvorenie na vsichki nashi klienti
- Nie shte dadem vsichko ot sebe si, za da Vi zapazim kato nash postoyanen klient i vinagi Vie da poluchavate poveche ot tova, koeto ochakvate..
+359876831441 , Sofiya -1373 ,Zapaden Park ul.Sava Mikhaĭlov bl.33A ofis 5 ochakvame vi.

Няма коментари:

Публикуване на коментар